Cum cumpar?

/Cum cumpar?

Cumpararea produselor din boutique-ul nostru se poate realiza online, telefonic sau pe email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Datele dumneavoastra: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre tainahome.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii „Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Telefonand la 0740 117 599 un reprezentant Taina va va prelua comanda.

Comanda pe email

Trimiteti un email la vanzari@tainahome.ro si un reprezentant Taina va va contacta pentru a va prelua comanda. Va rugam sa specificati in email datele dumneavoastra de contact precum si produsul (produsele) solicitat (e).