Cum platesc?

/Cum platesc?

Exista mai multe modalitati de plata acceptate.

PLATA RAMBURS

Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor. Plata se va face la primirea coletului direct curierului.

TRANSFER BANCAR ONLINE

Transferul bancar online se realizeaza prin intermediul serviciului de internet banking. Clientii utilizeaza o aplicatie speciala pusa la punct de banca.

TRANSFER BANCAR OFFLINE

In acest caz, clientul merge la banca unde are deschis contul curent, completeaza un ordin de plata cu suma care se transfera. La acest sistem de plata se adauga comisionul de transfer bancar.

De asemenea, daca nu aveti cont bancar, puteti depune banii in contul furnizorului, la orice banca. Va recomandam sa depuneti banii la banca unde are furnizorul contul deschis, intrucat comisionul este mai mic. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transferbancar / ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa sales@tainahome.ro, in maximum 24 de ore.

IMPORTANT: Pentru a transfera bani intr-un cont, este necesara o factura si cunoasterea numelui complet al beneficiarului si codul IBAN al contului acestuia. Platile prin transfer bancar online / offline se poat realiza doar dupa ce ati primit factura proforma pe email.