Iti programezi nunta de vis?

/, Produse/Iti programezi nunta de vis?

Cauti un cadou de lux pentru nasi?

Nasii sunt parintii spirituali ai mirilor, iar alegerea lor necesita o atentie deosebita din partea viitorilor miri.

Trebuie sa mentionam faptul, ca la o nunta, dupa miri, nasii sunt cele mai importante personaje care au si cele mai mari si multe responsabilitati, comparativ cu restul invitatilor.

Indiferent de ce cadou veti alege tineti cont de urmatoarele aspecte: cadoul pentru nasi trebuie sa fie de calitate premium…

Nasii sunt parintii spirituali ai mirilor, iar alegerea lor necesita o atentie deosebita din partea viitorilor miri.

Trebuie sa mentionam faptul, ca la o nunta, dupa miri, nasii sunt cele mai importante personaje care au si cele mai mari si multe responsabilitati, comparativ cu restul invitatilor. Totodata, trebuie sa tineti cont ca rolul de nas presupune un efort financiar pe care nu orice cuplu casatorit si-l poate permite, iar indatoririle nasilor in cadrul unei nunti nu sunt putine. Nasii au un rol important la starea civila, in timpul slujbei religioase si in timpul petrecerii, care de multe ori implica si contributii financiare precum achitarea bisericii, voalul miresei, lumanarile si cadoul de nunta pentru miri. Avand in vedere toate aceste responsabilitati ale nasilor, este firesc ca si finii sa aiba partea lor de atributii. Pe langa buchetul daruit nasei, in cele mai multe zone din tara se obisnuieste ca finii sa ofere un cadou de nunta pentru nasi.

Variantele de cadouri sunt multiple si oferta este extrem de variata.

Indiferent de ce cadou veti alege tineti cont de urmatoarele aspecte:

  • cadoul pentru nasi trebuie sa fie de calitate premium;
  • pe cat posibil, incearca sa oferi un cadou „2 in 1” sau pentru casa;
  • orienteaza-te spre cadouri elegante, de lux care sa le aminteasca de momentul special pe care l-ati trait impreuna.

Pe https://www.tainahome.ro/seturi cu siguranta poti alege un cadou special pentru nasi constand intr-un set elegant pentru decorarea mesei – fata de masa, servetele de panza si / sau runner. De asemenea, setul ales poate fi impachetat in cutie si sacosa de lux branduita cu logo-ul TAINA.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.