Politica de retur

/Politica de retur

Returnarea unui produs se poate face doar prin instiintarea in scris pe email la adresa: vanzari@tainahome.ro. In email trebuie specificate: datele de contact ale clientului, produsele comandate care se returneaza, copie a comenzii efectuate.

Un client al magazinului online TAINA HOME, detinut de SC TAINA TEXTILE SRL poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

1) in cazul in care produsul nu este conform cu specificatiile prezentate pe site.

In acest caz, clientul poate solicita inlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii.

a. Daca noul produsul are o valoare mai mare, atunci clientul va plati diferenta;
b. Daca noul produs are o valoare mai mica, clientul va primi rambursarea partiala a sumei.

2) in cazul in care clientul doreste sa renunte la cumparare in termen de 14 zile calendaristice.

Conform OG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, un consumator poate renunta la cumparare (prin denuntare unilaterala a contractului) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat la distanta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: […] Alte categoriile de produse care nu pot fi returnate:

a. Produse care nu se afla in ambalajul original intact sau fara accesoriile originale care au insotit produsul;
b. Produse care nu se afla in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalaj original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit) ; Taina Textile prin tainahome.ro considera returul ne-valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea contravalorii;
c. Produse care nu sunt returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primire;

NOTE
1. DEFINITIA CONSUMATORULUI.

In conformitate cu OG 34/2014, clientii persoane juridice nu beneficiaza de dreptul de returnare a produselor achizitionate.

2. SUPORTAREA CHELTUIELILOR DE TRANSPORT

Pentru orice returnare de produse, cheltuielile de transport sunt suportate de client.

3. TERMENUL DE RETURNARE A CONTRAVALORII COMENZII

SC TAINA TEXTILE SRL va inapoia contravaloarea comenzii si taxa de transport in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Rambursarea sumelor se va in cont bancar transmis de client.

4. STAREA PRODUSULUI RETURNAT:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse prin intermediul acestui site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz si ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.